Top 5 vánočních dárků pro muže 2024

8. 10. 2024 10:08

Přemýšlíte jaký vánoční dárek vybrat pro muže? Prohlédněte si naše tipy na top 5 vánočních dárků pro muže v roce 2024. Můžete darovat jízdy autem, wellness, adrenalin, ale jaká jsou ty nejlepší pod stromeček?

Top 5 vánočních dárků pro muže 2024

Top 5 vánočních dárků pro muže 

Jak jsme vybírali top 5 nejlepších dárků pro muže? Jsou to jednoduchá tři kritéria, oblíbenost, hodnocení a vlastní zkušenost. Pokud si nevyberete z našich tipů, není nic jednoduššího než se inspirovat v kategorii DÁRKY PRO MUŽE. Výběr dárků si usnadníte filtrování, můžete si zvolit výběr dle místa konání, ceny a oblíbenosti. Ale jaké jsou podle nás nejlepší dárky pro muže v roce 2024?

1. Rallye zážitek Plzeň

36 hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček. Skvělý zážitek za velmi nízkou cenu, pokud hledáte dárek na téma rallye nebo pro milovníky aut, je tohle jeden z nejlepší zážitků, který můžete darovat. Rallye zážitek v Plzni nabízí ochutnávku ze světa rallye, necháme ho řídit skutečné závodní auto značky Ford na letištní trati, kde si může vše bezpečně vyzkoušet. Součástí zážitku je svezení profesionálním závodníkem. 

2. Jízda závodní buggy

Druhý nejprodávanější zážitek pro automobilové nadšence, jízda bez jakéhokoliv omezení v závodní buggy na autokrosovém okruhu. Tento zážitek ocení především zkušenější řidiči, kteří se nebojí ostré a rychlé jízdy. Buggy může řídit na autokrosovém okruhu v Přerově, Sedlčanech a Dolním Bousově. Hodnocení ve všech lokalitách je minimálně 4,8 z 5 hvězdiček. 

3. Tandemový seskok

Maximální hodnocení ve všech lokalitách 5 z 5 hvězdiček vypovídá za vše. Pokud hledáte adrenalinový dárek, tak tohle je to nejlepší co můžete darovat a kdyby se na to náhodou necítil, může dárek zdarma vyměnit za jiný.

4. Zážitková jízda 

Naprostá klasika a jednoznačně nejprodávanější zážitek, jen je potřeba vybrat správnou jízdu. Jezdí rád rychle, má zkušenosti s ostrou jízdou, darujte testovací den v závodním BMW. Touží usednout do prémiového auta a vyzkoušet si šílené zrychlení, darujte jízdu supersportem jako je Ferrari, Porsche, Lamborghini a další skvělé značky rychlých aut. Darovat můžete jízdu na okruhu nebo po dálnici. Má rád formule, tak je to naprosto jednoduché, jízda ve formuli na letiště Kámen nebo na okruhu v Brně a Slovakiaringu. Za nás doporučujeme letiště Kámen. 

5. Střelecký zážitek

Pokud má rád zbraně, je výběr jednoduchý, darujte střelecký balíček nebo střelbu z brokovnice na asfaltové terče. Tento zážitek potěší většinu chlapů, kdo by si nechtěl vystřelit z opravdové zbraně?

Všechny zmíněné zážitky a další tipy na vánoční dárek sestavené dle oblíbenosti najdete na kategorii VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MUŽE. Tak co, už víte jaký dárek pro muže pod stromeček. Nemusíte se bát, že uděláte chybu, jakýkoliv dárek si můžete sám, jednoduše a zdarma vyměnit za jiný. Navíc, u nás zakoupíte dárek včetně dárkového balení a věnování, které je zdarma.

 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!