Dárek pro muže k narozeninám

12. 9. 2024 11:26

Poradíme vám jak vybrat ten pravý dárek pro muže k narozeninám včetně vkusného nebo vtipného věnování. Nejprodávanější dárky pro různé věkové kategorie a naše tipy, které udělají radost.

Dárek pro muže k narozeninám

Tipy na dárek pro muže k narozeninám

Vybíráme dárky pro muže všech věkových kategorií, věk je jen obecné číslo, nezohledňuje zdravotní stav k danému věku, záliby, fyzičku atd. Ke každé věkové kategorii dáváme tipy dle prodejnosti. Na základě věnování víme, k jaké příležitosti se daný dárek kupuje a můžeme tak objektivně sestavit tipy, které vám usnadní výběr.

Dárek pro muže k 18. narozeninám

Začínáme od nejmladších mužů nebo možná ještě chlapců. V 18 letech mají snad za sebou pubertu a dárek skutečně ocení. V tomto věku vstupují do života jako řidiči a od toho se odvíjí nejčastější výběr dárku. Prohlédněte si kompletní nabídku dárků pro muže k 18. narozeninám. Výběr vám usnadní nastavení filtrů dle lokality, oblíbenosti a ceny. 

1. Škola smyku

Jasný bestseler z jednoduchého důvodu, škola smyku je kurz krizových situací, které mohou nastat a bohužel, častěji se tak stává u mladých začínajících řidičů. Jedná se tedy o prevenci a navíc se zde naučí lépe zvládat automobil. Název je trochu zavádějící, nejedná se přímo o školu, ale skutečně o zábavný kurz, který bude skvělým dárkem. 

2. Flyboarding

Netradiční zážitek, který umí propůjčit nadpřirozené schopnosti a umožní vám létat nad vodní hladinou pomocí flyboardových bot. V 18 letech často milují superhrdiny, tak proč se nestát alespoň na chvíli jedním z nich :).

3. Profesionální simulátor

Není simulátor jako simulátor, naše simulátory jsou spíše trenažery využívané k výcviku a tréninku pilotů letadel nebo závodních aut. V nabídce máme dopravní letadlo se 100% plně funkční replikou kokpitu s reálným zobrazením krajiny a měst. Letecký simulátor v Brně a Praze patří k nejlepším v Evropě a slouží také k výcviku a tréninku pilotů z povolání. Závodní automobilový simulátor je pohyblivý, vše je tak dokonale zpracované, že je tento simulátor využívaný profesionálními jezdci k tréninku před závodem.

4. Úniková hra

Úžasné únikové hry v naší nabídce jsou skvělým dárkem. Nabízíme únikovky ve stylu Pevnosti Boyard, filmové, ale i hororové, které jsou dokonce považované za jedny z nejlepších únikovek v Evropě. Vrcholem nabídky je Poltergeist a Kingdom Come odehrávající se na středověké tvrzi Malešov.

5. Kurzy

V kategorii kurzy najdete spoustu zajímavých tipů pro 18. letého mladíka. Touží se stát moderátorem, tak proč si to nevyzkoušet v profesionálním studiu. Vyzkoušet si může práci zásahové jednotky, kurz přípravy dokonalé kávy a samozřejmě kurzy vaření, to se vždycky hodí. Chcete z něho udělat chlapa, darujte kurz přežití! Má srdce dobrodruha, darujte kurz Via ferrata, nebo speleologem na zkoušku.

Dárek pro muže k 20. narozeninám

1. Jízda v buggy

Jízda v buggy je návyková záležitost, kdo u nás koupil tento skvělý zážitek, kupuje znovu k dalším příležitostem. Jedná se skutečně o jednu z nejlepších zážitkových jízd bez jakéhokoliv omezení. Jízdu na plný plyn si užijí hlavně zkušení řidiči, i pro méně zkušené se jendá o vhodný dárek, holt pojedou trochu pomaleji:) Vrcholem nabídky je autokrosový trénink s mistrem Evropy.

2. Rallye zážitek

Platí to samé viz výše u buggy, jedná se o návykovou záležitost. Na výběr máte dostupnější varianty jako je testování ve speciálech Ford v Plzni, jízdy s Toyotou Yaris GR v Sosnové a Hradci Králové, Mitsubishi a Subaru na polygonu Brno a Most. Vrcholem nabídky je program Rallye jezdcem nebo navigátorem na zkoušku během amatérského závodu v Sosnové. Prohlédněte si kompletní nabídku automobilových zážitků.

3. Jízda v supersportu

Nejčastěji kupovaný dárek pro muže, stačí jen vybrat správnou jízdu a máte skvělý dárek v kapse. Než pořídíte zážitek, je potřeba si uvědomit, co od dárku očekáváte. Chcete ostrou jízdu a nemusí to být prémiové auta, darujte vozy z nižší kategorie, do které rozhodně nepatří Ferrari, Lamborghini, McLaren nebo Porsche 911 GT3.Tyto vozy můžete darovat, pokud chcete muži dopřát zážitkovou jízdu ve výjimečném autě na dálnici i na okruhu, ale nejedná se o ostrou jízdu, zatáčky na okruhu bude projíždět výrazně pod limitem auta, ale kdo může říct, že řídil třeba Ferrari?

4. Bungee jumping

Bungee jumping není potřeba představovat, velmi oblíbený zážitek s pořádnou náloží adrenalinu udělá radost každému nebojácnému muži. Jedná se o bezpečný zážitek, jelikož tento druh sportu provozují pouze 3 společnosti v České repubulice s bohatými zkušenostmi. Skočit můžete z nejvyššího mostu, z jeřábu, nebo z věže rozhodčích u skokanských můstků 

5. Ferrata

Ideální vstup do světa Via Ferrat je přes náš kurz pro začátečníky. Se zkušeným průvodcem se naučí vše co bude na zajištěné cestě potřebovat k úspěšnému překonání. Společně si vylezete jednu ferratu a pak už budete připraveni na samostatné lezení nejen v České republice. Alternativou je speleo ferrata v Moravském krasu, oproti klasické ferratě nelezete nahoru, ale přímo do propasti strmě dolů, skvěle hodnocený zážitek.

Dárek pro muže k 30. narozeninám

1. Jízda závodním autem 

Nezapomenutelný zážitek pro zkušené řidiče libující si v rychlé jízdě. Můžete darovat jízdu v závodním voze na okruhu, buggy na autokrosové trati, formulí na letišti nebo testování v rally speciálech. Vrcholem nabídky je autokrosový trénink s mistrem Evropy, závod v BMW na okruhu a amatérský závod v rally. Prohlédněte si kompletní nabídku tipů na dárek k narozeninám, opět doporučujeme nastavení filtrů lokalit a dle ceny. 

2. Tandemový seskok

Jednoznačně nejlépe hodnocený zážtek, nadšení a emoce z recenzí zákazníků doslova čiší. Jendá se o největší adrenalin, který můžete v České republce zažít. Nicméně se jedná o bezpečný zážitek jelikož spolupracujeme pouze s nejlepšími provozovateli, kteří mají dlouholeté zkušenosti a disponují nejmodernějším vybavením. Tandemový seskok nabízíme v Českých Budějovicích, Příbrami, Prostějově, Jihlavě a ve Vyškově.

3. Únikové hry

Levný a vděčný dárek viz dárky k 18. narozeninám. Únikovou hru můžete darovat téměř v každém věku, koho by nebavilo řešit záhadu?

4. Kurz přežití

Zažít něco netradičního, poznat sám sebe, svoje limity. Opět dárek vhodný od 18 do 50 let, naučí se novým dovednostem zábavnou formou a navíc v krásné přírodě bez turistů. Kurz přežití pořádáme na Šumavě a v okolí Děčína.

5.Pilotování letadla

Ano, skutečně bude pilotovat letadlo, jeden z nejčastěji kupovaných dárků od 30 do 60 let. Můžete darovat klasický program s pilotováním ve vzduchu, přistání a start bude na instruktorovi, naučí se základy pilotáže. Druhý produktem v naší nabídce je obsáhlejší kurz pilotování v Příbrami, kde je součástí i výuka startu a přistání. Vše samozřejmě pro nováčky, nejedná se o výuku pro získání pilotního průkazu. Alternativou jsou reálné letecké simulátory. 

Dárek pro muže k 50. narozeninám

Výjimečná událost si zaslouží výjimečný dárek. K 50. narozeninám se často kupují dražší dárky. Věnování ve většině případů volí zákazníci dopravní značku nejvyšší povolená rychlost 50 s textem pozor na rychlost. Prohlédněte si kompletní nabídku dárků k 50. narozeninám. Opět si můžete na stránce nastavit třídení dle prodejnosti, ceny a lokality. 

1. Tandemový seskok

Jednička v prodeji dárků k 50. narozeninám, víc není co dat. Pokud si na to troufne a nevymění si to za jiný, bude to nezapomenutelný zážitek na celý život. 

2. Jízda v supersportu

Má rád auta, ale nepotřebuje zažít adrenalin za volantem, darujte zážitkovou jízdu v prémiových vozech jako je Ferrari, Lamborghini, McLaren nebo třeba Porsche. Dle finační dostupnosti zvolíte dánici nebo okruh. 

3. Pilotování letadla

Alespoň jednou za život zažít pilotování letadla, to by mohlo být na seznamu věcí, které by chtěl za svůj život vyzkoušet. Jedná se o prémiový zážitek, ale pokud nepotřebuje pilotovat, můžete darovat ještě něco více vyjímečného a to let stíhačkou, nicméně cena je zde také vyjímečně vysoká.. 

4. Závodníkem na zkoušku

Platí to samé co u pilotování, je jeho snem vyzkoušet si jaké to je být závodníkem, vyzkoušet si za svůj život alespoň jeden závod. Není to sice levný zážitek, ale jednoznačně to za to stojí. Můžete darovat účast v okruhovém vytrvalostním závodu, nebo dokonce rally v Sosnové. 

5. Offroad zážitky

V hlavní roli kolosy, jízda Hummerem, Tatrou Truck Trial. Velkým lákadlem je řízení BVP nebo dokonce bojového tanku. 

Dárek pro muže k 70. narozeninám

1. Pobyt

Už to není úplně na adrenalinové zážitky? Darujte pobyt, v nabídce máme pobyty všeho druhu, určitě si vyberete ten pravý a hlavně, pobyty jsou pro 2 osoby :)

2. Řízení tanku a BVP

Skvělý zážitek nejen pro bývalé vojáky, řídit kolos Tank nebo BVP je nezapomenutelný zážitek pro každého. 

3. Vyhlídkový let

Vyhlídkový let letadlem nebo horkovzdušným balónem je nejčastěji kupovaným dárkem k 70. narozeninám. 

4. Degustační menu

Degustační menu potěšího každého, levný dárek, který můžete věnovat komukoliv a navíc je to pro 2 osoby, koho si sebou vezme?

5. Pivní lázně

Má rád pivo, pak jsou pivní lázně s blahodárným účinkem tím pravým dárkem a opět je zde bonus v podobě druhé osoby, i ženy se rádi naloží do pivní lázně :)

 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!