Dárek k narozeninám pro ženu

15. 9. 2024 09:05

Nevíte jaký dárek pro ženu k narozeninám?

Dárek k narozeninám pro ženu

Jaký dárek pro ženu k narozeninám?

Dárek pro ženu k narozeninám se může zdát jako složitá věc, ale pokusíme se vám to výrazně usnadnit. Bohužel stále platí, že muži méně nakupují osobní dárky ženám a to je ukázkově vidět i u nás. Myslím, že ženy úplně nechtějí k narozeninám nový mixér, vysavač, skleničky, zkrátka nic, co slouží celé rodině. To samozřejmě neplatí v případě, že právě tohle si daná žena přeje.

Dárek ženu k 20. narozeninám

Stejně jako u mužů je věk 18 – 20 let, kdy mladé ženy nebo spíše dívky vstupují do života dospělých, často jsou již majitelky řidičského průkazu a to předurčuje výběr ideálního dárku.

1 Škola smyku

Nejlepší dárek, který můžete věnovat začínající i pokročilé řidičce. Kurz bezpečné jízdy pomáhá zvládat krizové situace, které mohou kdykoliv v běžném provozu nastat, naučí se lépe zvládat svůj automobil a navíc si to měrou vrchovatou užije. Autodrom Most dokonce pořádá speciální školu smyku pro ženy.

2. Kurzy a workshopy

Není ještě úplně rozhodnuta jakou cestou se vydat, má svoje sny o povolání, prohlédněte si kompletní kategorii kurzů, třeba jí dokážete sen splnit. Touží se stát skvělou kuchařkou, pilotkou letadla, nebo je nadaná v oblasti výtvarného umění?

3. Kurz líčení

Umět se nalíčit není úplně jednoduchá věc a když vás to naučí profesionálka, bude výsledek vždy dokonalý.

4. Kurz vaření

Cenově dostupný a jeden z nejčastěji kupovaných zážitků. Nabízíme únikové hry, které patří k nejlepším nejen v České republice.

5. Flyboarding

Adrenalin nad vodní hladinou, pomocí flyboardových bot se stane alespoň na chvíli super hrdinkou a bude létat nad vodní hladinou!

Dárek pro ženu k 30. narozeninám

1. Bungee jumping

Obrovská porce adrenalinu, velmi oblíbený dárek pro ženy ve věku 20 – 35 let. Skočit může z mostu v Chomutově, z věže rozhodčích u skokanských můstků v Harrachově, nebo z jeřábu.

2.  Akrobatický let

Nedělá se jí špatně na kolotoči, darujte úžasný adrenalinový zážitek. Akrobatický let letadlem nabízíme v Příbrami a v Brně s klasickým akrobatický letadlem nebo dokonce se závodním speciálem.

3. Kurz malování

Opět velmi oblíbený dárek pro všechny ženy, mladé i řekněme zkušené se mohu naučit novu techniku malování, která skutečně umožňuje v krátkém čase, naučit se namalovat krásný obraz, který si samozřejmě odnese domů. Můžete zvolit několik variant, klasiku, malování vínem, neon a další. 

4. Úniková hra

Cenově dostupný a jeden z nejčastěji kupovaných zážitků. Nabízíme únikové hry, které patří k nejlepším nejen v České republice. Vyrazit s přáteli nebo s celou rodinou je sdílený zážitek, který si společně mírou vrchovatou užijete.

5. Canyoning Slovinsko

Vzhledem k vyšší ceně není nejprodávanějším dárkem, ale rozhodně se jedná o jeden z nejlepších zážitků, je to tedy náš tip na závěr. Můžete si vybrat i kombinaci s raftingem na řece Soša. Canyoning je vhodný pro každou ženu, která umí plavat a nemá panický strah z výšek.

Dárek pro ženu k 40. narozeninám

Dárek k 40. narozeninám můžete vybírat i tipů pro 30.

1. Tandemový seskok

Není co dodávat, nebojí se výšek, má ráda adrenalin, darujte tandemový seskok, zážitek na celý život. Hledáte jiný adrenalinový dárek?

2. Větrný tunel

Cenově dostupný a velmi oblíbený dárek jak pro děti, tak pro dospělé téměř v každém věku. Zažít stav beztíže je zkrátka velký zážitek. Bohužel, jediný větrný tunel najdete v Praze.

3. Masáže

Masáže patří k nejprodávanějším zážitkům, ale než se rozhodnete koupit masáž jako dárek, je potřeba se rozmyslet jaký druh masáže bude vhodný. Chcete, aby si užila příjemnou masáž například s aromatickým olejem, nebo pravou thajskou masáž, která může být bolestivá.

4. Pobyt

Pobyt potěší snad každou ženu, zvlášť pokud to bude něco netradičního, nebo dokonce velmi oblíbený glamping. Darovat můžete pobyt v Tančícím domě, na plachetnici, na zámku, v hotelu OROOM, kde prožije určitou příběhovou roli. Samozřejmě můžete darovat i klasický pobytový balíček.

5. Proměna

Skvělý dárek pro ženu v každém věku, ale záleží komu to dáváte, některé ženy by si to mohly vyložit negativně. Proměna vizáže je především odpočinkový den v péči vizážistů, nemusí nutně měni kompletně svůj styl, vše je o dohodě. 

Dárek pro ženu k 50. narozeninám

K 50. narozeninám si to zaslouží pořádný dárek, nebo vlastně odvaz. Nejčastěji kupovaným dárkem je vyhlídkový let letadlem, nicméně často je to také extrémní Tandemový seskok padákem. Nemáte to moc peněz na dárek, nevadí, dostupnou variantou je degustační menu, nebo masáže, které rozhodně vykouzlí úsměv na tváři. Kompletní nabídku dárků najdete na stránce dárek pro ženu k 50. narozeninám. Můžete zde také použít filtr dle ceny a lokality.

1. Pobyt

Pobyt je ideální dárkem pro každou ženu, stačí zvolit ten pravý a máte vyhráno. Nejčastěji kupovaný je Tančící dům, cenově nejvýhodnější pobyt v Krumlově a nejluxusnější zámek Loučeň.

2. Vyhlídkový let 

Pohled na krajinu a města z ptačí perspektivy je dokonalý zážitek. Vyberte letadlo nebo horkovzdušný balón. O něco oblíbenější je právě horkovzdušný balón, ale má dvě velké nevýhody. Za prvné, musí čekat na ideální počasí s rychlostí větru pro 10 m/s a nemůže si určit směr letu. U letadla je vše na přání. 

3. Tandemový seskok

Výjimečná událost si zaslouží vyjímečný dárek a to tandemový seskok rozhodně je. Není vhodný pro každou, ale kdo skočí, má zážitek na celý život. Seskok je naprosto bezpečný, v nabídce máme pouze tandemy od tradičních provozovatelů, kteří se v tomto oboru pohybují několik let. 

4. Degustační menu

Levný a velmi oblíbený dárek, pokud si nemůžete dovolit utratit více peněz, je degustační menu pro 2 osoby ideálním dárkem.

5. Proměna vizáže

Náš tip, ale pozor komu to dáváte, některé ženy by si to mohly vyložit špatně. Zkrátka změna je život a proč to v 50 letech nezměnit. Pokud je tedy nespokojena se svým účesem, je tohle skvělý dárek.

Dárek pro ženu 60 a více let je zcela individuální záležitost. Jsou ženy, které stále touží zažívat akci dobrodružství a adrenalin a jsou ženy co volí spíše pohodu. Vybírejte dárek z kompletní nabídky dárků pro ženy, nabídku můžete v každé kategorií filtrovat dle ceny a lokality. Každý dárek si u nás může případně sama a bez vašeho vědomí vyměnit za jiný zážitek, nic tedy u nás neriskujete.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!