5 důvodů, proč věnovat zážitek jako dárek

22. 2. 2024 15:06

Proč je zážitek ideální dárek? Dokážete si tipnout, které hlavní argumenty to jsou, nebo vás něčím překvapíme. Proč si troufáme tvrdit, že zážitek je nejlepší dárkem, který potěší každého?

5 důvodů, proč věnovat zážitek jako dárek

 

V pěti bodech jsme sepsali 5 důvodů, proč je zážitek ideálním dárkem pro všechny možné příležitosti. Zážitek velmi často vybírají ženy pro muže, opačně tomu tak zatím bohužel není, ale naše argumenty v pěti bodech by to mohli změnit a možná se i naše ženy dočkají osobního dárku, který si skutečně užijí. Vybavení do kuchyně nebo nové skleničky není ten pravý dárek pro většinu žen, nebo si myslíte, že ano?

Argument č.1

Zážitek si může příjemce dárku zdarma vyměnit, odpadá tak darování nevhodného dárku. Můžete bez starostí vybrat zážitek, o kterém si myslíte, že je ten pravý a pokud se náhodou netrefíte, držitel poukazu si i bez vašeho vědomí, jednoduše sám zážitek vymění za jiný.

Argument č. 2

Zážitky jsou emoce ve čtyřech fázích. 1. Rozbalení dárku a zjištění co je čeká. 2. Očekávání a těšení. 3. Prožití. 4. Nezapomenutelné vzpomínky. 

Argument č. 3

Různé cenové relace, vybíráte zážitek dle cenových možností, v nabídce najdete skvělé zážitky již v hodnotě kolem 1 500,-. Máte omezený rozpočet, zapněte si filty řažení dle ceny. Můžete vybírat i luxusní pobyty, povolání na zkoušku a zájezdy. 

Argument č. 4

Rychlost dodání, poukázka emailem je dodána ihned po uhrazení, hledáte dárek na poslední chvíli, poukázka emailem vše vyřeší. Poukázku emailem si můžete objednat i o víkendu, nebo třeba v noci, zkrátka kdykoliv si vzpomenete.

Argument č. 5

Dárkové balení a věnování, forma předání zážitkového poukazu je u nás v luxusní formě s osobním věnováním. Vybrat si můžete ručně vyráběné dárkové balení s magnety, nebo jednodušší dárkovou obálku. Věnování si u nás můžete v unikátním editoru sami zdarma vytvořit, nebo využít přednastavené šablony, garantujeme, že osobní věnování oslavenec ocení. 

Mohlo by vás přesvědčit

Nepřesvědčili jsem vás? Máme další argumenty, na zážitkový dárek se nepráší, nikdy to nebude nevhodný dárek a neomrzí. Zážitek plní sny, které na pořád zůstanou ve vzpomínkách. Zážitek můžete prožít sami, ve dvou i s celou rodinou.

I ženy chtějí něco zažít, splnit si svůj sen, většina žen opravdu nechce vybavení do domácnosti, nový vysavač, mixér, skleničky. Je na čase to změnit a darovat ženám něco výjimečného. Nechcete si lámat hlavu s výběrem konkrétního zážitku, darujte univerzální poukázku

Zážitky se nejlépe vybírají z kompletní nabídky v kategorii všechny zážitky. Využijte filtry řažení podle ceny a vyberte si místa konání. 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!