Nejlepší dárky pro kluka od 10 let

29. 2. 2024 15:16

Hledáte nejlepší dárky pro kluky od 10 let, poradíme vám co vybrat, aby dárek udělal radost. Sestavili jsem žebříček 5 nejoblíbenějších zážitkových dárků. Chcete vědět, které to jsou, přečtěte si náš článek a inspirujte se.

Nejlepší dárky pro kluka od 10 let

Jaký dárek pro kluka?

Vybrat dárek pro kluky u kterých se může projevovat i začátek puberty, může být snadnější než se zdá. Hračky už asi nemají smysl, kupovat oblečení jako překvapení může být v tomto věku celkem riziko. Jistotou je samozřejmě nový mobilní telefon, ale investice je to hodně vysoká a tak se nabízí zážitkové dárky, které nikdy nezklamou, nestanou se trapným dárkem a nebudou se někde válet bez povšimnutí. Zážitek může prožít sám, s kamarády i s rodinou. Velkou výhodou zážitkového dárku je možnost výměny zdarma, tak co, není to ideální dárek?

1. Svezení rychlým autem

Nejoblíbenějším dárkem je svezení v autě, ale má to jeden háček, musí měřit více než 150cm. Pokud máte doma takto vysokého kluka, není co řešit, darujte svezení v supersportu na dálnici, okruhu nebo polygonu. V nabídce máme super rychlá auta Ferrari, Lamborghini Porsche a další. Jízdu může zažít na Masarykově okruhu i na velkém okruhu Autodromu Most Vrcholem nabídky je svezení formulí na Slovakiaringu a v Ariel Atom na Masarykově okruhu. 

2. Simulátory

V nabídce máme dokonalé simulátory letadel, na kterých trénují piloti z povolání. Zpracování je naprosto autentické, posadíme ho do plně funkční repliky kokpitu dopravního letadla nebo stíhačky. V nabídce najdete také profesionální závodní simulátor s možností virtuální reality. Jedná se o jedny z nejlepších simulátorů v Evropě. 

3. Únikové hry

Úniková hra je skvělým dárkem, který si užije s kamarády nebo s rodinou. V nabídce máme týmové hry ve stylu Pevnosti Boyard, i klasické únikové místností. Pokud se nebojí, můžete pro starší kluky vybrat i nejstrašidelnější hry v České republice, pro začátek raději Dům Duchů a když se nebudou během hraní této skvělé únikovky bát, přijde na řadu vyšší level v podobě hry Poltergeist. 

4. Větrný tunel

Opět další jistota skvělého dárku, který si užije. Let ve větrném tunelu je nevšední zážitek, který zažijete pouze v Praze. Během letu v letové komoře zažije stav beztíže i volný pád. Věk zde nehraje roli, let lze uzpůsobit pomocí regulace rychlosti větru a navíc, je v komoře po celou dobu instruktor. 

5. Flyboard

Flyboar jsou kouzelné boty, které umožňují létání nad vodní hladinou. Na pár minut umíme propůjčit superschopnosti, bude se vznášet nad vodou a létat do všech směrů. Flyboard nabízíme ve více lokalitách a zvládne to opravdu každý. 

Kompletní nabídku dárků pro kluky najdete ZDE. Zážitkový dárek doručíme e-mailem nebo přepravní společností v krásném dárkovém balení. Pouze u nás si můžete vytvořit originální věnování zdarma. Platnost poukazu je 1 rok a jak již bylo výše řečeno, zážitek si může zdarma vyměnit za jiný. 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!